Ota rohkeasti osaa kyselyyn digiopastuksesta.

kuuloinfo

juhannus

suljettu

Katariina Valo: "Niin paljon sanomatta jää"- taidenäyttely kesäkuusta elokuuhun Kumppanuustalo Viikarissa (1-3 kerros) Mariankatu 24. 

Kumppanuustalo Viikarin koululaisten ensimmäisen kesäkerhoviikon teemana oli Digitoiminta. Viikolla ehdittiin tutustua kaikenmoiseen tekemiseen, valokuvauksesta mobiilipeleihin, radion tekemisestä ruoanlaittoon ja tietenkin ohessa ulkoiltiin ja syötiin. Kuvia viikolta löytyy mm. Viikarin Instagramista ja Facebookista.

Viikolla järjestettiin valokuvaaja-Kallen (https://dismason.org/) johdolla valokuvauspäivä ja se huipentui lasten valokuvakilpailuun. Kuvista äänestettiin kolme parasta, ja ne ovat tässä:

Kuvaaja: Sampo 9v.

Sampo Graffiti.paint

 

Kuvaaja: Angelica 9v.

Angelica Kukkaruukku paint

 

Kuvaaja: Lumi 9v.

Lumi Koivu

 

 

 

 

 

digiapu

 

Kumppanuustalo Viikari ry:n johtokunta on kokouksessaan 25.5.2018 hyväksynyt seuraavan ohjeistuksen liittyen Viikarin 2019 varauksiin.

Tilanne ei muutu yksittäisten tai harvakseltaan olevien tilaisuuksien suhteen mitenkään. Tiloja saa varata oman tarpeen mukaan läpi vuoden.
Vakiovuorot, kuten kerhot, säännölliset liikuntaryhmät jne. saavat hakea vuoroja syyskuun loppuun mennessä entiseen tapaan aulavastaavilta. Päätökset tehdään lokakuussa. Nämä vakiovuorot pyritään sijoittelemaan lukujärjestykseen kaikkia palvelevalla tavalla. 

Kesä tiedote

EU:n tietosuojauudistuksen siirtymäaika päättyy 25.5.2018. Oletko valmis?

Kumppanuustalo Viikari | Mariankatu 24, 48100 Kotka