Kumppanuustalo Viikarilla, Mariankatu 24, järjestetään tulevana kesänä koululaisten päivätoimintaa kesäkuun kolmen ensimmäisen viikon aikana:
3.6.-7.6.,
10.6.-14.6. sekä
17.6.-20.6.

Viikoilla touhutaan ja ulkoillaan, tutustutan retkeillen Kotkaan ja sen nähtävyyksiin sekä ollaan yhdessä ja pidetään hauskaa. Ensimmäisen viikon teema on kaupunkiluonto, ympäristö ja eläimet. Toisella viikolla toiminnassa painottuu kulttuuri ja Kotkan nähtävyydet. Kolmas viikko liikutaan ja urheillaan reippaasti.

Kesätoimintaa on arkisin klo 10-14 välillä. Lapsi voi tarvittaessa tulla paikalle klo 9.00 viettämään aikaa kesätyöntekijöiden kanssa, mutta ohjelma alkaa klo 10.00.

Viikon hinta on 15€ / lapsi / viikko ja se sisältää välipalan sekä mahdolliset pääsy- ja matkaliput, materiaalit yms. Osallistumismaksu maksetaan joka viikko erikseen käteisellä kesätoiminnan ensimmäisenä päivänä Viikarilla. Omaa rahaa päivätoiminnassa ei tarvita.

Jokaiselle viikolle mahtuu mukaan max. 15 lasta, joten kannattaa ilmoittautua pian! Ilmoittautumiset 29.5. mennessä. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä hyvissä ajoin, mutta viimeistään kahta arkipäivää ennen viikon alkua.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:
Hanna Pikka
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
040 525 9803

 

Kumppanuustalo Viikari | Mariankatu 24, 48100 Kotka