Kansalaistoiminnan ja -aktiivisuuden keskus Kumppanuustalo Viikari

Alakerran Kahvila Loisto sekä kokous- ja tapahtumatila muuntautuu moneen käyttöön. Siellä voi tavata ihmisiä ja nauttia vaikka päiväkahvit, pitää luentoja tai koulutuksia. Aukiolojen ulkopuolella tila on käytössä perhejuhliin. Kokouksiin ja koulutuksiin sekä liikuntaan on olemassa omat tilansa nykyaikaisin varustein. Viikarissa on mahdollisuus säilyttää yhdistysten omia tavaroita ja papereita omassa lukitussa kaapissa.

Yhdistykset saavat tarvittaessa käyttöönsä oman avaimen Viikarin ulko-oveen. Avaimen saatuaan yhdistykset voivat käyttää Viikarin tiloja itsenäisesti klo 7.00-22.00 välillä. Yhdistykset pääsevät mukaan Viikarin yhteisölliseen kehittämiseen ja ottavat vastuuta myös talon yhteisöllisestä toiminnasta ja tapahtumista.

Viikarin käyttäjien tietojen osalta on laadittu tietosuojaseloste, joka löytyy täältä.

Käyttäjämaksut

Tilat ovat ensisijaisesti tarkoitettu yhdistysten ja erilaisten ryhmien käyttöön. Heille maksut ovat seuraavat:

  • Kaapit 3 €/kk
  • Lokerot ja pyörillä olevat laatikostot 2 €/kk
  • Kokoukset, tilaisuudet, tapahtumat 3 €/tunti

Yksityiset käyttäjät maksavat tiloista 3 €/h, kun kyseessä on oma käyttö, maksuton tilaisuus, juhlat, treenit tms.

Jos kyseessä on elinkeinon harjoittaminen tai muu maksullinen tapahtuma tai tulojen ja sivutulojen hankinta, on tilavuokra 10€ / h. Tämä koskee kaikkia tiloja. Jos pääsymaksu on tarkoitettu kattamaan ainoastaan toiminnasta aiheutuvia kuluja, voidaan toiminta katsoa harrasteryhmäksi.

Avain on saatavissa kuittausta vastaan aulavastaavalta. Avainpantti on 50 €. Pantin saa takaisin, kun palauttaa avaimen.

Kumppanuustalo Viikarissa on alueen yhdistyksille ja muille toimijoille tarkoitettu telttakatos vuokrattavana. Teltan koko on n. 3x3m. Se on helppo vetää kokoon ja kasata, eikä siinä ole erillisiä tai irtonaisia putkia.

Teltan käyttökorvaus on 20€/vrk. 

Telttakatosta voi kysellä Kumppanuustalon aulavastaavalta:
puh. 040 706 5937

I Kerros

Loisto

Viikarin ensimmäisen kerroksen kahvila-, kokous ja tapahtumatilat muuntuvat moneen käyttöön. Tila on muunneltavissa sopivaksi suuremmille kokouksille ja koulutuksille. Siellä on nykyaikaiset kokousvälineet ja induktiosilmukka. Tilaan mahtuu jopa 75 henkilöä.

Tilassa voi tavata ihmisiä, nauttia kahvia, virvokkeita ja pientä syötävää. Sitä voi hyvin hyödyntää tapaamisiin ja epävirallisiin kokouksiin.

Yhdistyksille vuokrattavista lukollisista kaapeista osa on sijoitettu tähän tilaan.

Pärske / 25 hlö

 

II Kerros

Tässä kerroksessa on pieni keittiö, jossa yhdistykset voivat halutessaan itse keittää esimerkiksi kokouskahvit. Keittiössä on yhteiseen käyttöön kahvinkeitin, vedenkeitin, mikroaaltouuni, jääkaappi, asianpesukone, termoskannuja ja kahviastiastoja. Keittiöön on sijoitettu myös muutama yhdistyksille vuokrattavista lukollisista kaapeista.

Sumppu / 10 hlö

2krs-1

Tilassa voi pitää pientä, noin 10 henkilön kokousta. Yhdistyksille vuokrattavista lukollisista kaapeista suurin osa on sijoitettu tähän tilaan.

Saareke / työpiste 1 hlö

 

Luoto / työpiste 1 hlö

2krs-2

Ulappa / 30 hlö

tee ihan mitä vaan -tila

Tila soveltuu monenlaiseen toimintaan, kuten yhdistysten kokouksiin ja erilaiseen kerhotoimintaan. Tilaan mahtuu mukavasti reilu 30 henkeä ja se on varustettu nykyaikaisella kokoustekniikalla.

III Kerros

Suvituuli / ATK 21 hlö

nettiluola

Tässä tilassa on yhteiskäytössä olevia tietokoneita, opettajan kone ja seinällä opetusnäyttö. Viikarissa on tulostusmahdollisuus. Tilaa voi varata myös toimistotöitä varten ja sitä voi tarvittaessa käyttää myös kokousten pitoon. Huoneessa on tilaa noin reilulle 20 henkilölle.

Poukama / 21 hlö

3krs-21

Tämä Viikarin kolmannen kerroksen tila on muutaman neliön verran pienempi, kuin vastaava toisen kerroksen tila. Tila soveltuu monenlaiseen toimintaan, kuten yhdistysten kokouksiin ja erilaiseen kerhotoimintaan. Tilaan mahtuu mukavasti 20 henkeä ja se on varustettu nykyaikaisella kokoustekniikalla.

IV Kerros

Aava / 21 hlö

liikuntatila

Tässä tilassa on mahdollisuus monenlaiseen liikuntaan. Tila on täysin kalustamaton. Huoneessa on tilaa 21 henkilölle. Huomioithan, että tämä kerros ei ole esteetön, sillä hissillä pääsee kulkemaan ainoastaan kolmen ensimmäisen kerroksen välillä.

Kumppanuustalo Viikari | Mariankatu 24, 48100 Kotka