Kotkan kaupungin Terveydenedistämisyksikön järjestämää koulutusta Kumppanuustalo Viikarissa (Mariankatu 24) 26.10.2017 klo 10.00- 14.00.

 Fattaluuta-toimintamalli on Helsingin Stop Huumeille Ry:n kehittämä toimintamalli, jossa päihde- ja mielenterveyskuntoutujat toimivat koulutettuina päivystäjinä Stop Huumeille Ry:n tiloissa tai eri virastojen ja palvelupisteiden auloissa.

 

Kotkassa on tarkoituksena kouluttaa pieni ryhmä, mahdollisesti 4-6 henkilöä, toimimaan vapaaehtoisena/ tukena erilaisten hakemusten ja kaavakkeiden kanssa apua tarvitseville.

Koulutukset järjestetään Kumppanuustalo Viikarissa ja niihin sisältyy kahvihetki ja matkakorvaus.

Kouutuspäiviä ovat tiistait ja torstait. Koulutus perustuu ammattilaisten luentoihin/ koulutukseen sekä yleiseen keskusteluun aiheesta, esim. Kela, sosiaalitoimisto, velkaneuvonta, asumispalvelut.

Koulutukseen haetaan henkilöitä, jotka haluavat kehittää itseään sekä jakaa eteenpäin oppimaansa tietoa.  Voit olla myös päihde- tai mielenterveyskuntoutuja. Auttavat ATK-taidot ja halu auttaa ovat valmiuksia, joille on hyvä kasvattaa tietotaitoa kurssin kautta. Toiminta on päihteetöntä ja lääkkeetöntä!

Lisätietoja

Niina Virtanen
050 3442092
niina.virtanen @ netti.fi

Johanna Sipari
040 7786354
johanna.sipari @ kotka.fi

Kumppanuustalo Viikari | Mariankatu 24, 48100 Kotka