Talotoimikunta kokoontui viimeisen kerran 10.10.2017


Kumppanuustalo viikarin kantavia arvoja ovat suunnitteluvaiheesta asti olleet osallisuus, yhteisöllisyys ja yhdessä asioista päättäminen. Tätä ajatusmaailmaa eteenpäin viemään perustettiin myös Viikarin talotoimikunta.
Keväällä 2017 Viikarin yhteisöllisyys otti hieman uuden suunnan, kun toukokuussa perustettiin uusi Viikarin käyttäjäyhdistysten oma yhdistys, Kumppanuustalo Viikari ry. Sen tarkoituksena on yhteisöllisyyden ja osallisuuden vahvistaminen Kumppanuustalo Viikarin toimijoiden kesken.
Viimeisimmässä talotoimikunnan kokouksessa päätettiin yhteisesti, että talotoimikunta ja uuden yhdistyksen johtokunta ovat kumpikin samalla asialla, joten talotoimikunta päättää toimintansa tällä erää ja siirtää vastuun tulevalle johtokunnalle.
Jatkossa siis Kumppanuustalo Viikari ry pitää kaikkien käyttäjiensä puolta ja kehittää johtokunnan ja jäsenistönsä avulla Viikarissa vallalla olevaa yhdessä tekemisen meininkiä ja hyvää me-henkeä vielä pidemmälle. Johtokunta valitaan syyskokouksessa 21.11. klo 17.00 alkaen.
Tervetuloa kaikki käyttäjät!

Kumppanuustalo Viikari | Mariankatu 24, 48100 Kotka