Kumppanuustalo Viikarilla, Mariankatu 24, järjestetään tulevana kesänä alakoululaisten päivätoimintaa kesäkuun kolmen ensimmäisen viikon aikana:

Digiviikko 4.6.-8.6.

Kaupunkiseikkailuja 11.6.-15.6. sekä

Harrastuksia ja kädentaitoja 18.6.-21.6.

Kesätoimintaa on arkisin klo 10-14 välillä. Jokaisella viikolla on oma teemansa ja niille ilmoittaudutaan erikseen. Viikon hinta on 10€ / lapsi / viikko ja se sisältää välipalan sekä mahdolliset pääsy- ja matkaliput, materiaalit yms. Omaa rahaa päivätoiminnassa ei tarvita.

Ennakkoilmoittautuminen 25.5. mennessä. Ilmoittautuneiden vanhemmille lähetetään vielä erikseen sähköpostikirje, josta tarkentuu viikkojen sisältö ja muut mahdolliset käytännön asiat.
Ilmoittautumiset: Hanna Pikka, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Elina Sakkara, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päivätoiminnan ohjauksesta vastaavat Viikarin henkilökunta yhdessä Kotkan kaupungin nuorten kesätyöntekijöiden kanssa. Kesätoimintaan ovat tervetulleita kaikki alakouluikäiset. Toiminnassa mukana olevilla lapsilla tulee olla voimassa oleva tapaturmavakuutus. Ryhmään mahtuu mukaan 12 lasta.

Ensimmäinen viikko on Digiviikko. Viikolla tutustutaan monipuolisesti digitaaliseen maailmaan eri ohjaajien ja asiantuntijoiden opastuksella. Lisätietoja: digikoordinaattori Elina Sakkara, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 050 5922821

Toinen viikko sisältää kaupunkiseikkailuja Kotkan saarella. Viikolla tutustutaan Kotkan ympäristöön, kiinnostaviin paikkoihin ja kulttuuritarjontaan.

Kolmas viikko on kädentaitoihin ja harrastuksiin keskittyvä viikko. Silloin tutustutaan mitä kaikkea toimintaa Viikarissa on tarjolla sekä jalkaudutaan myös lähiympäristöön. Lisätietoja toisesta ja kolmannesta viikosta: verkostokoordinaattori Hanna Pikka, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 525 9803

Jokaisella viikolla yhteisen hauskanpidon lisäksi ohjelmaan sisältyy mm. liikkumista, kokkaamista ja tietenkin muutama lepohetki ohjelman lomassa. Katsottehan, että lapsella on säänmukainen varustus, sillä olemme myös ulkona, jos ei nyt pikku-ukkoja sada 😊

Kumppanuustalo Viikari | Mariankatu 24, 48100 Kotka