Kumppanuustalo Viikari ry järjestää Teamsissa syyskuussa kaksi samansisältöistä yhteiskehittämisen Living Lab -työpajaa osana yhdistysstrategian päivitystä.

Pajat järjestetään teamsissa ja ovat kaikille Viikarin toiminnasta kiinnostuneille avoimia.
Pajojen ajankohdat ovat:

21.9. klo 10.00-11.30
21.9. klo 18.00-19.30

Living Lab -työpajaan voi osallistua tietokoneella tai mobiilisovelluksella. Tietokoneella nettiselaimen kautta osallistuessa et tarvitse muuta, kuin alla olevan linkin. Kännykällä osallistuessa tarvitaan maksuton Teams-sovellus. Työpajaan pääset osallistumaan oheisella linkillä:


Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

 

Living Lab -työpajojen tarkoituksena on koota monipuolisesti Viikarin käyttäjien ja muiden verkostojen toiveita,
ideoita, ajatuksia ja palautteita, jotta Kumppanuustalo Viikari ry:n on tulevina vuosina helpompi keskittyä käyttäjien kannalta olennaiseen.

Yksi työpaja koostuu kolmesta pohdittavasta teemasta ja tarkoituksena on sekä ideoida että hieman unelmoida!

Ensimmäisenä mietitään konkreettisia apuja oman yhdistyksen tai muun harrastustoiminnan tarpeisiin. Tässä kohtaa kannattaa huomioida myös korona.
Toiseksi katsotaan Viikarin toimintaa nykyisellään, mitä tarvittaisiin lisää ja mitä vähemmän, mikä onnistui ja mikä ei.
Lopuksi on aika visioida ja unelmoida Viikarin roolista tulevaisuuden kansalaistoiminnan tukijana. Ajatus voi vähän liihottaa!

Jokaisen teeman käsittelyyn on varattu aikaa n.30 min ja kerätyt ideat ohjaavat tulevaa strategiatyötä ja auttavat Kumppanuustalon toiminnan suuntaamisessa vielä enemmän käyttäjälähtöiseen suuntaan. Keskustelua käydään vapaamuotoisesti, mutta ohjatusti.

Lisätietoja ja tarvittaessa digiapua voi kysellä:

Hanna Pikka
040 525 9803
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kumppanuustalo Viikari | Mariankatu 24, 48100 Kotka