Näin se kevät lähti taas käyntiin. Avaa uutiskirje ja katso mitä kaikkea alkukevääseen on jo tarjolla!

Korona rajoittaa meitä hieman, mutta jotain voimme tehdä. Ohessa tarjontaa tulevalle keväälle:


Teams-koulutus yhdistystoimijoille
Järjestämme yhteistyössä Sotekin Digimotivaattorien kanssa Teams-kokoustamiseen keskittyvän koulutuksen 10.2. klo 10-14 Myötätuulen tiloissa, Suursaarenkatu 2. Koulutus on maksuton ja siihen on ennakkoilmoittautuminen. Osallistujia otetaan rajattu määrä. Avaa mainos tästä!

Rakkausviikkoa vietetään taas 14.-20.2.2022
Kumppanuustalo Viikarin ala-aulassa on koko helmikuun ajan rakkauspuu, johon voi jättää oman viestinsä, runonsa tai vaikkapa treffi-ilmoituksensa. Otamme viestejä myös sähköpostilla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Lataa mainos tästä!

Avoimet tiistait starttaavat 22.2. klo 10.00
Avointa Viikarin kerhotoimintaa jatketaan helmikuussa edellisvuoden malliin joka kuun viimeinen tiistai klo 10.00. Ensimmäisellä kerralla ulkoilemme turvallisesti ja samalla suunnitellaan tulevan kevään ohjelmistoa lisää. Kokoontuminen Viikarin sisäpihalle klo 10.00.

Miesten ryhmä alkaa toimintansa maaliskuussa
Ikämiehille suunnattu oma ryhmä aloittaa toimintansa 9.3. ja kokoontuu tämän kevään ajan Viikarilla. Lisätietoja liitteessä, kannattaa lähteä mukaan!

Sähköinen yhdistysavustusten haku
Yhdistyksille suunnatut avustukset haetaan nykyään sähköisesti.
https://www.kotka.fi/asioi-ja-osallistu/avustukset/
Jos tämä tuntuu hankalalle, niin apuja saatavilla! Avustushakuihin liittyen voi olla yhteydessä suoraan Harri Virtaseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 040 844 6264.
Ketään ei jätetä yksin asian kanssa.
Pidämme aiheeseen liittyen vielä muutaman työpajan, kunhan koronatilanne hieman helpottaa!

Kumppanuustalo Viikari | Mariankatu 24, 48100 Kotka