Kumppanuustalo Viikari ja Kotkan kaupunki järjestävät Viikarin (Mariankatu 24) Loistossa, 1. krs. to 24.2. klo 17.00-18.30 ja ma 7.3. klo 10-11.30 tilaisuudet, joissa tutustutaan Kotkan kaupungin sähköiseen avustusjärjestelmään ja opetellaan tekemään hakemuksia.

! ! Huomioittehan, että avustuksia haettaessa tulee käyttäjän kirjautua jo ennakkoon avustusjärjestelmään. Sitä varten tarvitaan vahva tunnistautuminen, eli pankkitunnukset tai mobiilivarmenne. ! !


Tilaisuudet ovat keskenään saman sisältöisiä, kaikille avoimia ja maksuttomia. Ennakkoilmoittautumisia ei tarvita. Jos hakemuksia ei saada valmiiksi, niiden tekemistä jatketaan yhdessä tarvittaessa myöhemmin.

Tilaisuudessa käydään Kotkan Korttelikotiyhdistys ry:n Harri Virtasen johdolla läpi avustusten hakujärjestelmää ja yleisen infon jälkeen on mahdollisuus saada apua avustusten tekemiseen. Paikalla apuja antamassa myös Kotkan kaupungin digipalvelupäällikkö Eija Grönholm.

Huomioittehan, että avustuksia haettaessa tulee käyttäjän kirjautua jo ennakkoon avustusjärjestelmään. Sitä varten tarvitaan vahva tunnistautuminen, eli pankkitunnukset tai mobiilivarmenne.

Lisätietoja löytyy Kotkan kaupungin nettisivuilta: https://www.kotka.fi/asioi-ja-osallistu/avustukset/
Apua saatavilla myös Viikarilla! p. 040 844 6264

Kumppanuustalo Viikari | Mariankatu 24, 48100 Kotka