Kumppanuustalo Viikarin maaliskuun uutiskirjeessä taas paljon ajankohtaista asiaa. Tutustu tarkemmin!

 

Uutiskirje 3/2023

  • Osallistu Nelosfestareille 11.3. klo 11–18.30 Nelosteatterilla. Luvassa paljon tekemistä!

 

  • Rasismin vastaisella viikolla koko Kotkassa tapahtuu! Viikarissa pidetään taidenäyttely 20.–26.3. jonka avajaiset ma 20.3. klo 13, luvassa Afganistanilais-irakilaisen taiteilijan Maryam Husseinin esittely, kahvitarjoilu ja teemaan sopiva tanssiesitys. Vapaa pääsy!
  • Maksuton tietoisku: muistisairaan naapurina Teamsin välityksellä tiistai 21.3.2023 klo 13–14

Ilmoittautumiset 16.3.2023. mennessä: https://www.lyyti.in/kotikulmillatietoisku_verkko tai

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen./ puh. 040 552 7793

  • Viikarin kevätmyyjäiset pidetään 4.4. klo 14–17, 1.krs Loistossa jos saadaan tarpeeksi pöytävarauksia. Ilmoittautumiset aulavastaaville p. 040 706 5937 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Kumppanuustalo Viikarilla yhdistysten kaappivuokrat tullaan jatkossa laskuttamaan puolen vuoden välein, eli kesä- ja joulukuussa.

Lisäksi toivomme tilavarauksia tehtäessä varaamaan tilan vain todellisen tarpeen ja keston mukaan. Muistakaa myös ajoissa perua varauksenne, jos ette käytäkään tilaa, näin saadaan mahdollisimman monen tilavaraustoiveet toteutettua!

  • Karhulan Klubitalolla alkaa 14.3. Kakspy:n järjestämä Vertaisohjaajakurssi tiistaisin klo 13–16 kuukauden verran. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Ja vielä muistutuksena, että maakunnassamme toimii kaikkien järjestöjen ja yhdistysten yhteistyötä vahvistava Kymenlaakson järjestöjen neuvottelukunta, johon voitte aina olla yhteydessä, jos kaipaatte laajempaa apua ja tukea yhdistystoiminnan mahdollistamiseen liittyvissä asioissa. Neuvottelukunnan esitteitä löytyy Viikarilta.

 

Valoisaa ja aktiivista maaliskuuta kaikille,

nähdään Viikarilla!

Kumppanuustalo Viikari | Mariankatu 24, 48100 Kotka