Viikarin kesäkuun uutiskirje nyt luettavissa!

 

Uutiskirje 6/2023

  • Kohtaamispaikka Loisto on suljettuna 30.6. saakka henkilökunnan vähyyden vuoksi.

Kokoustarjoiluja tai kahvilapalveluja ei siis tänä aikana ole saatavilla. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa! Kokoustilat, aulapalvelut ja digituki Viikarilla muuten käytössä normaalisti kesäkuussakin.

  • Viiru ja Pesonen pitävät Viirun syntymäpäivät Viikarilla 27.6. klo 12.30! Tapahtuman toteuttaa Kotkan kaupunginteatterin polkupyöräteatteri. Tilaisuuteen vapaa pääsy! Ks. mainos liitteenä.

 

  • Kotkan kaupungin hyvinvoinnin ja terveyden vastuualue järjestää maksuttomia ja avoimia kesäjumppia 2023, ks. liitteenä oleva ohjelma.
  • Munuais- ja maksaliitto kaipaa vapaaehtoisia mukaan jakamaan tietoa elinluovutuksista ja osallistumaan Meripäiväparaatiin, ks. mainokset liitteenä. Tässä vielä infoa toiminnasta:

Tiesitkö, että Suomessa yli 500 ihmistä odottaa elinsiirtoa. Siirrettävistä elimistä on jatkuva pula. Joka vuosi elinsiirtoa odottavia menehtyy, koska sopivaa siirrännäistä ei saada ajoissa. Jokainen meistä on lain mukaan mahdollinen elinluovuttaja, jos ei ole eläessään sitä vastustanut. Jos mahdollisella elinluovuttajalla ei ole elinluovutuskorttia, kysytään tietoja hänen mielipiteestään omaisilta. Lompakosta löytyvä elinluovutuskortti kertoo oman tahdon selkeästi ja helpottaa läheisiä vaikeassa tilanteessa. KYLLÄ elinluovutukselle -toiminta jakaa tietoa elinluovutuksista ja elinsiirroista. KYLLÄ elinluovutukselle on mukana Kotkan Meripäivien avajaisparaatissa 26.7. Tervetuloa mukaan lisäämään keltaista näkyvyyttä ja pitämään hauskaa avajaisparaatiin koko perheen voimin. Ilmoittaudu mukaan Tuulalle 050 5498 146, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

  • Kotkan kaupungin vapaaehtoistyöryhmä järjestää kesä-piknikin Kotkan seudun vapaaehtoistyöhön osallistuneille 23.8. klo 17–19 Katariinan Meripuistossa. Luvassa mm. musiikkia, yhteistä tekemistä, makkaran paistoa ja hyvää mieltä!

Tapahtumassa säävaraus. Ilmoittautumiset 16.8. mennessä tällä linkillä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdj5eWbSHi1KGLSN3uxGcpgCTSLtTZopqU-Ugndie_W7W0xcQ/viewform?usp=sf_link

  • Kumppanuustalo Viikari on kesälomalla 1.–30.7. Tänä aikana kokoustilat käytettävissä avaimilla tilavarauksen tehneille käyttäjille. Tarvittaessa avaimen saa lainaan aulavastaavilta.

 

Leppoisaa ja lämmintä kesää kaikille!

Kumppanuustalo Viikari | Mariankatu 24, 48100 Kotka