Viikarin tilat sopivat hyvin kokouksiin ja harrastuksiin, perhejuhlatkin onnistuvat. Liikuntaa varten neljännessä kerroksessa on pieni sali. Yhdistysten omia tavaroita ja papereita on mahdollisuus säilyttää lukitussa kaapissa.

Kumppanuustalo Viikarin asioissa sinua palvelee aulavastaava maanantaista torstaihin 8-18 ja perjantaisin 8-15. Yhdistykset saavat käyttöönsä oman avaimen ja voivat käyttää Viikarin tiloja itsenäisesti klo 7-22. Yhdistykset pääsevät mukaan Viikarin kehittämiseen ja ottavat vastuuta myös talon yhteisöllisestä toiminnasta ja tapahtumista.

Viikarin käyttäjien tietojen osalta on laadittu tietosuojaseloste, joka löytyy täältä.

Käyttäjämaksut

Tilat ovat ensisijaisesti tarkoitettu yhdistysten ja erilaisten ryhmien käyttöön. Heille maksut ovat seuraavat:

  • Kaapit 3 €/kk
  • Lokerot ja pyörillä olevat laatikostot 2 €/kk
  • Kokoustilojen käyttö Kumppanuustalo Viikari ry:n jäsenyhdistyksille veloituksetta vuosittaisen jäsenmaksun hinnalla

Yksityiset käyttäjät maksavat tiloista 10€/h, kun kyseessä on oma käyttö, maksuton tilaisuus, juhlat, treenit tms.

Jos kyseessä on elinkeinon harjoittaminen tai muu maksullinen tapahtuma tai tulojen ja sivutulojen hankinta, on tilavuokra 15€/h. Tämä koskee kaikkia tiloja. Jos pääsymaksu on tarkoitettu kattamaan ainoastaan toiminnasta aiheutuvia kuluja, voidaan toiminta katsoa harrasteryhmäksi.

Avain on saatavissa kuittausta vastaan aulavastaavalta. Avainpantti on 50 €. Pantin saa takaisin, kun palauttaa avaimen.

Tietokoneita on lainattavissa esimerkiksi kokouksia varten. Myös adaptereita voi kysyä aulavastaavalta.

Viikarilla on mahdollisuus tulostaa esim. kokousasiakirjoja ja laminoida A4 ja A3 koossa pientä korvausta vastaan. Hinnaston löydät täältä.

Kumppanuustalo Viikarissa on 3x3m kokoinen telttakatos vuokrattavana. Se on helppo vetää kokoon ja kasata, eikä siinä ole erillisiä putkia. Teltan käyttökorvaus on 20€/vrk. Kyselyt aulavastaavalle: puh. 040 706 5937.

I Kerros

Loisto

Viikarin ensimmäisen kerroksen tilat muuntuvat moneen käyttöön. Tila on muunneltavissa sopivaksi suuremmille kokouksille ja koulutuksille. Siellä on videotykki HDMI -liitännällä ja valkokangas sekä induktiosilmukka. Tilaan mahtuu jopa 75 henkilöä. 

Loiston paljeovella suljettavaan kokoustilaan mahtuu n.25 henkilöä.

Kohtaamispaikka Loistossa ja sen kahvilassa voi tavata ihmisiä, nauttia kahvia, virvokkeita ja pientä syötävää. Sitä voi hyvin hyödyntää tapaamisiin ja epävirallisiin kokouksiin.

Yhdistyksille vuokrattavista lukollisista kaapeista osa on sijoitettu tähän tilaan. 

Loiston kahvila avoinna maanantaista torstaihin 8-17:45 ja perjantaisin 8-14:45.

 Loiston kahvila. Etualalla vitriini ja kyltti.Loiston kokoustila.

II Kerros

Toisen kerroksen keittiössä yhdistykset voivat halutessaan keittää kokouskahvit. Keittiössä on yhteiseen käyttöön kahvinkeittimiä, vedenkeitin, mikroaaltouuni, jääkaappi, asianpesukone, termoskannuja ja kahviastiastoja.

Ulappa / 30 hlö

Ulappa ovelta päin kuvattuna. Ulappa takaseinältä päin kuvattuna.

Tila soveltuu monenlaiseen toimintaan, kuten yhdistysten kokouksiin ja erilaiseen kerhotoimintaan. Tilaan mahtuu jopa 30 henkeä ja siellä on videotykki sekä valkokangas. Yhdistyksille vuokrattavista lukollisista kaapeista suurin osa on sijoitettu tähän tilaan.

Sumppu / 10 hlö

Sumpun kokouspöytä.

Viikarin toimistotilat sijaitsevat samassa tilassa Sumpun kanssa. Sumppu on käytettävissä 15.00 jälkeen. Sumpussa voi pitää pientä, max. 10 henkilön kokousta. Yhdistyksille vuokrattavista lukollisista kaapeista suurin osa on sijoitettu tähän tilaan.

III Kerros

Suvituuli / ATK 21 hlö

Suvituulen atk-tilat.

Suvituulessa toimii arkisin maksuton ja ajanvaraukseton digituki klo 8-15. Siellä on yhteiskäytössä olevia tietokoneita, joita voi kysellä numerosta 040 844 6264. Tilasta löytyy myös videotykki ja valkokangas. Tilaa voi käyttää iltaisin kokouksiin. Huoneessa on tilaa noin 20 henkilölle.

Poukama / 25 hlö

Poukama ovelta päin kuvattuna. Poukama takaseinältä päin kuvattuna.

Poukama soveltuu monenlaiseen toimintaan, kuten yhdistysten kokouksiin ja erilaiseen kerhotoimintaan. Tilaan mahtuu 25 henkeä ja siellä on videotykki sekä valkokangas.

IV Kerros

Aava / 21 hlö

Liikuntasali Aava.

Aavassa on mahdollisuus monenlaiseen liikuntaan. Tila on täysin kalustamaton, mutta taittotuoleja on saatavilla. Aavassa on tilaa 21 henkilölle. Huomioithan, että tämä kerros ei ole esteetön, sillä hissillä pääsee kulkemaan ainoastaan kolmen ensimmäisen kerroksen välillä.

Kumppanuustalo Viikari | Mariankatu 24, 48100 Kotka