Tilat ja palvelut

Viikarin tilat sopivat hyvin kokouksiin ja harrastuksiin, perhejuhlatkin onnistuvat. Liikuntaa varten neljännessä kerroksessa on pieni sali. Yhdistysten omia tavaroita ja papereita on mahdollisuus säilyttää lukitussa kaapissa.

Kumppanuustalo Viikarin asioissa voit sinua auttaa aulapalvelut ma-to klo 8-16 ja pe klo 8-15. Halutessaan yhdistykset saavat käyttöönsä oman avaimen ja voivat käyttää Viikarin tiloja itsenäisesti klo 7-22. Yhdistykset pääsevät mukaan Viikarin kehittämiseen ja ottavat vastuuta myös talon yhteisöllisestä toiminnasta ja tapahtumista.

Viikarin käyttäjien tietojen osalta on laadittu tietosuojaseloste, joka löytyy täältä.

Käyttäjämaksut:

Tilat ovat ensisijaisesti tarkoitettu yhdistysten ja erilaisten ryhmien käyttöön. Heille maksut ovat seuraavat:

Kaapit 3 €/kk

Lokerot ja pyörillä olevat laatikostot 2 €/kk

Kokoustilojen käyttö Kumppanuustalo Viikari ry:n jäsenyhdistyksille veloituksetta vuosittaisen jäsenmaksun hinnalla

Yksityiset käyttäjät maksavat tiloista 10€/h, kun kyseessä on oma käyttö, maksuton tilaisuus, juhlat, treenit tms.

Jos kyseessä on elinkeinon harjoittaminen tai muu maksullinen tapahtuma tai tulojen ja sivutulojen hankinta, on tilavuokra 15€/h. Tämä koskee kaikkia tiloja. Jos pääsymaksu on tarkoitettu kattamaan ainoastaan toiminnasta aiheutuvia kuluja, voidaan toiminta katsoa harrasteryhmäksi.

Avain on saatavissa kuittausta vastaan aulavastaavalta. Avainpantti on 50 €. Pantin saa takaisin, kun palauttaa avaimen.

Tietokoneita on lainattavissa esimerkiksi kokouksia varten. Myös adaptereita voi kysyä aulavastaavalta.

Viikarilla on mahdollisuus tulostaa esim. kokousasiakirjoja ja laminoida A4 ja A3 koossa pientä korvausta vastaan. Hinnaston löydät täältä

Kumppanuustalo Viikarissa on 3x3m kokoinen telttakatos vuokrattavana. Se on helppo vetää kokoon ja kasata, eikä siinä ole erillisiä putkia. Teltan käyttökorvaus on 20€/vrk. Kyselyt aulapalveluista aula@kumppanuustaloviikari.fi tai puh. 040 706 5937.

1.krs

Ensimmäisestä kerroksesta löytyy aulapalvelupiste, jossa voi tehdä tilavarauksia, käyttää kopiopalvelua tai saada neuvontaa tiloihin ja laskutukseen liittyen. Ensimmäisessä kerroksessa ei ole WC:tä, mutta hissillä pääsee ylempien kerrosten WC-tiloihin. Kerroksesta löytyvää keittiötilaa voi käyttää kokous- tai juhlatarjoiluiden omatoimiseen valmistamiseen.

Aulapalvelupiste

Kokoustila Loisto

Viikarin ensimmäisen kerroksen tilat muuntuvat moneen käyttöön. Tila on muunneltavissa sopivaksi suuremmille kokouksille ja koulutuksille. Tilasta löytyy kokoustekniikkaa varten TV HDMI -liitännällä, kautinjärjestelmä sekä induktiosilmukka. Loiston paljeovella suljettavaan kokoustilaan mahtuu n. 20 henkilöä. Tarvittaessa koko alakerran tilaan mahtuu jopa 65 henkilöä.

Kohtaamispaikka Loistossa voi tavata ihmisiä, lukea päivän lehden tai katsella televisiota. Sitä voi hyvin hyödyntää tapaamisiin ja epävirallisiin kokouksiin.

Loiston kohtaamispaikka ja kokoustila

2. krs

Toisen kerroksen keittiössä yhdistykset voivat halutessaan keittää kokouskahvit. Keittiössä on yhteiseen käyttöön kahvinkeittimiä, vedenkeitin, mikroaaltouuni, jääkaappi, asianpesukone, termoskannuja ja kahviastiastoja. Kerroksesta löytyy WC ja inva-WC.

Kokoustila Ulappa

Tila soveltuu monenlaiseen toimintaan, kuten yhdistysten kokouksiin ja erilaiseen kerhotoimintaan. Tilaan mahtuu jopa 30 henkeä ja siellä on videotykki sekä valkokangas. Yhdistyksille vuokrattavista lukollisista kaapeista suuri osa on sijoitettu tähän tilaan.

Kokoustila Ulappa

Kokoustila Sumppu

Maksuton digiopastus toimii arkisin klo 8-15 samassa tilassa Sumpun toimistotilojen kanssa. Sumppu on käytettävissä 15.00 jälkeen. Sumpussa voi pitää pientä, max. 10 henkilön kokousta, tarvittaessa tilaan voi pyytää kannettavan projektorin. Yhdistyksille vuokrattavista lukollisista kaapeista suuri osa on sijoitettu tähän tilaan.

Pieni kokoustila Sumpussa

3.krs

Kerroksesta löytyy 3 WC-tilaa. Lisäksi 4. kerroksen Aavan liikuntatilan käyttäjät voivat hyödyntää 3. kerroksen kahta pukuhuonetilaa.

Suvituuli

Kokoustilasta löytyy videotykki ja valkokangas, se sopii myös erilaiseen kerhotoimintaan. Tilaan mahtuu n. 20 henkilöä ja sieltä löytyy kahvin- ja vedenkeitin sekä jääkaappi. Osa yhdistyksille vuokrattavista lukollisista kaapeista on sijoitettu tähän tilaan.

Kokoustila Suvituuli

Poukama

Poukama soveltuu monenlaiseen toimintaan, kuten yhdistysten kokouksiin ja erilaiseen kerhotoimintaan. Tilaan mahtuu n. 20 henkeä ja siellä on videotykki sekä valkokangas. Tilassa on kahvin- ja vedenkeitin sekä jääkaappi. Osa yhdistyksille vuokrattavista lukollisista kaapeista on sijoitettu tähän tilaan.

Kokoustila Poukama

4.krs

4. kerrokseen ei pääse hissillä, kulku mahdollista 3. kerrokseen saakka hissillä, jonka jälkeen viimeiseen kerrokseen porraskäytävän kautta. Kerroksessa ei ole WC-tilaa.

Aava

Aavan liikuntasaliin mahtuu n. 20 henkilöä ja se sopii pienten liikuntaryhmien tai -kerhojen toimintaan. 


Liikuntatila Aava