Tilat ja palvelut

Viikarin tilat sopivat hyvin kokouksiin ja harrastuksiin, perhejuhlatkin onnistuvat. Liikuntaa varten neljännessä kerroksessa on pieni sali. Yhdistysten omia tavaroita ja papereita on mahdollisuus säilyttää lukitussa kaapissa.

Kumppanuustalo Viikarin asioissa voit sinua auttaa aulapalvelut ma-pe klo 8-15. Halutessaan yhdistykset saavat käyttöönsä oman avaimen ja voivat käyttää Viikarin tiloja itsenäisesti klo 7-22. Yhdistykset pääsevät mukaan Viikarin kehittämiseen ja ottavat vastuuta myös talon yhteisöllisestä toiminnasta ja tapahtumista.

Viikarin käyttäjien tietojen osalta on laadittu tietosuojaseloste, joka löytyy täältä.

Käyttäjämaksut:

Tilat ovat ensisijaisesti tarkoitettu yhdistysten ja erilaisten ryhmien käyttöön. Heille maksut ovat seuraavat:

Kaapit 3 €/kk

Lokerot ja pyörillä olevat laatikostot 2 €/kk

Kokoustilojen käyttö Kumppanuustalo Viikari ry:n jäsenyhdistyksille veloituksetta vuosittaisen jäsenmaksun hinnalla

Yksityiset käyttäjät maksavat tiloista 10€/h, kun kyseessä on oma käyttö, maksuton tilaisuus, juhlat, treenit tms.

Jos kyseessä on elinkeinon harjoittaminen tai muu maksullinen tapahtuma tai tulojen ja sivutulojen hankinta, on tilavuokra 15€/h. Tämä koskee kaikkia tiloja. Jos pääsymaksu on tarkoitettu kattamaan ainoastaan toiminnasta aiheutuvia kuluja, voidaan toiminta katsoa harrasteryhmäksi.

Avain on saatavissa kuittausta vastaan aulavastaavalta. Avainpantti on 50 €. Pantin saa takaisin, kun palauttaa avaimen.

Tietokoneita on lainattavissa esimerkiksi kokouksia varten. Myös adaptereita voi kysyä aulavastaavalta.

Viikarilla on mahdollisuus tulostaa esim. kokousasiakirjoja ja laminoida A4 ja A3 koossa pientä korvausta vastaan. Hinnaston löydät täältä

Kumppanuustalo Viikarissa on 3x3m kokoinen telttakatos vuokrattavana. Se on helppo vetää kokoon ja kasata, eikä siinä ole erillisiä putkia. Teltan käyttökorvaus on 20€/vrk. Kyselyt aulapalveluista aula@kumppanuustaloviikari.fi tai puh. 040 706 5937.