Viikarin uutiskirje 2/2024

8.2.2024

  • Muistutuksena vielä Kumppanuustalo Viikarin uudet sähköpostiosoitteet:

Aulapalvelut: aula@kumppanuustaloviikari.fi

Suvi Saarinen: suvi@kumppanuustaloviikari.fi


Viikarin ovet avoinna arkisin klo 8–15, muina aikoina tilojen käyttö varauksen tehneille avaimella. Laina-avaimen saa aulapalveluista. Myös aulapalvelupiste on taas auki arkisin klo 8–15! Tilavaraukset ensisijaisesti sähköpostitse aula@kumppanuustaloviikari.fi tai p. 040 706 5937.


  • Kohtaamispaikka Loiston kahvila on edelleen suljettuna. Yhdistystoimijat voivat käyttää kahvilan keittiötä omien kokoustarjoilujensa tekemiseen, kunhan huolehtivat käytön jälkeisestä siivouksesta! Neuvoja kahvinkeittimen ja astianpesukoneen käyttöön saa aulavastaavilta.


  • Siivouspalvelut Viikarilla 2 x vko, tilojen varaajat huolehtivat kokoustilan lähtiessään siistiin kuntoon. Tiloihin tuotu siivoussuihkepullo ja liina (vaihdetaan päivittäin) pöytien pyyhintään sekä lattiaharja.


TULEVIA TAPAHTUMIA VIIKARILLA:

  •   Kaikille avoimet ja maksuttomat Yhteisölliset Aamukahvit aletaan järjestää kerran kuussa Viikarilla yhteistyössä Kotkan Mieli ry:n kanssa. Tule kanssamme kahville, jutustelemaan ja lukemaan päivän lehdet. Välillä myös muuta ohjelmaa ja toimintaa. Ensimmäiset Aamukahvit järjestetään Rakkaus-viikolla 15.2. klo 9–11, pientä kulttuuriesitystä tarjoilee silloin Tarja Karell! Ks. mainos.


  • Tule Viikarille kuulemaan sairaalavapaaehtoisten kokemuksia ja saamaan lisätietoa OLKA-toiminnasta 7.2. klo 13–15. Tarjolla myös kahvia ja pullaa! Ks. mainos. Vastaa myös OLKA-toiminnasta kerättävään kyselyyn tästä.


  • Viikarilla nähtävissä helmikuun ajan Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry n Kaupunki kuuluu kaikille -valokuvanäyttely 2.kerroksessa. Tuu kurkkaamaan ja jätä terveiset myös näyttelyn vieraskirjaan❤️

MUITA TAPAHTUMIA: 

  •  Vielä ehtii ilmoittautua 12.2. mennessä kaikille kymenlaaksolaisille yhdistystoimijoille suunnattuun Järjestöfoorumiin, joka pidetään 22.2. klo 16–19 Nuorisokeskus Anjalassa. Kyseessä yhdistystoimijoille suunnattu verkostoitumistilaisuus, jossa kuullaan mm. järjestöjen neuvottelukunnan toiminnasta ja tulevaisuuskestävästä vapaaehtoistoiminnasta sekä työskennellään työpajoissa. Kaikki joukolla mukaan! Ks. ilmoittautuminen ja ohjelma


 

  • Sotek:n Digimotivaattori-hankkeen kevään digikurssien aikataulu on julkaistu. Ks. mainos.


  • Rakkausviikon 12.–18.2. ohjelma Kotkassa nähtävissä täältä.


Mukavaa helmikuuta!